Βαθμολογία

Πού κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο σπίτι του, στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως συνηθίζει, εν΄ψ το μεσημέρι ξεκίνησε για το Ναύπλιο, που είναι η γενέτειρα της συζύγου του, για την Ανάσταση.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα περάσει τις μέρες του Πάσχα στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη νότια Κρήτη, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους.

Στην Αθήνα θα μείνει και φέτος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα κάνει Ανάσταση στην Κυψέλη, όπου μένει.
Ο γεν. γραμ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα περάσει τις εορταστικές ημέρες στη Λειβαδιά, ενώ ενδέχεται να μεταβεί και στη γενέτειρά του, Λαμία. Στην Ικαρία, απ' όπου κατάγεται η σύζυγός του, θα κάνει Πάσχα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Πηγή: ethnos.gr