Βαθμολογία

Η Π. Ζήνα για όλα…

Η Πέγκυ Ζήνα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ Weekly» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της, αλλά και τη νέα της συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «ΘΕΑ».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε: «Είμαι 18 χρόνια με τον ίδιο άντρα. Λατρεύω την αλήθεια του. Είτε είναι χαρούμενος, είτε θυμωμένος δεν προσποιείται, είναι αληθινός. Δεν υπάρχει τίποτα πίσω από αυτό. Αγαπώ την αυθεντικότητά του. Είναι ο πιο σταθερός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αν είσαι φίλος του, θα βρίσκεται κοντά σου μια ζωή. Αυτό που έχω αποδεχτεί ακόμα είναι ότι γίνεται παρορμητικός», ενώ εξομολογήθηκε: «Ξέρεις από πού καταλαβαίνω ότι ο έρωτάς μας δεν έχει σβήσει; Σκέφτομαι "αν κάποια τον φλερτάρει, πώς θα αντιδράσω;". Και διαπιστώνω ότι η απάντηση είναι "θα γινόταν χαμός, θα της έβγαζα τα μάτια"».

Όσο για την επιστροφή της στην πίστα και τις πιο λιτές ενδυματολογικές της επιλογές, η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε: «Όταν στους νυχτερινούς χώρους τα πράγματα ξεκαθάρισαν, πέθαναν τα μεγάλα shows, τέλειωσαν τα πολλά μπαλέτα και έπαψαν να συνοδεύουν τους λαϊκούς τραγουδιστές, θα σου πως ότι απλά ένα μακρύ άβολο φόρεμα με σκίσιμο δεν μου ήταν καθόλου άνετο για να βγάλω μιάμιση ώρα πράγραμμα. Με ένα παντελόνι μπορώ να κινηθώ, όπως θέλω εγώ και να αναδείξω τη ροκ πλευρά μου, που πιστεύω κιόλας ότι είναι πιο θηλυκή ακριβώς γιατί δεν είναι επιτηδευμένη. [...] 'Ηθελα να σταματήσουν να με καθορίζουν τα ρούχα και τα παπούτσια. Και εν πάση περιπτώσει, για τα νέα κορίτσια των είκοσι και εικοσιπέντε χρονών μια χαρά είναι τα μίνι. Εγώ βαριέμαι. Τα φόρεσα πολύ την εποχή που έπρεπε».

Πηγή: yupiii.gr