Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Ήταν μια ακόμη σπουδαία νίκη»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης έκανε σαφές πως από εδώ και πέρα η ομάδα του θα κοιτά μόνο να παίρνει τους βαθμούς αφού αυτό είναι που μετρά στο τέλος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κυανόλευκων»:

«Ήταν μια ακόμη σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε την 1η θέση σε όλη την κανονική διάρκεια. Αυτή την περίοδο πάμε για βαθμούς. Πρώτα κοιτάμε το αποτέλεσμα και μετά την μπάλα που θα παίξουμε. Δεν θα ξαναπάει παιχνίδι τύπου Αιγινιακού για τη Νίκη Βόλου.

Θα ψάχνουμε το αποτέλεσμα μέσα-έξω με σωστή τακτική. Πρέπει ο κόσμος να μην μας αγχώνει. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσήλωση στο πλάνο και το τακτικό κομμάτι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και να είναι όλοι αισιόδοξοι, να πιστεύουν στην ομάδα μέχρι να φθάσουμε στον τελικό στόχο. Οι τρεις βαθμοί μετράνε αυτή την στιγμή.

Ήμασταν καλά τακτικά, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κλείσαμε καλά τους χώρους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για να φτάσουμε στο στόχο. θα μπορούσαμε να έχουμε στο τελευταίο τέταρτο μεγαλύτερη ηρεμία. Αν η ομάδα βγει κατηγορία, κανείς δεν θα θυμάται τον τρόπο, σημασία θα έχει ότι θα μαζέψει τους βαθμούς».