Βαθμολογία

Η αποκάλυψη του Κιάμου

Ο Πάνος Κιάμος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του και γιατί έχει κλάψει στη ζωή του.
«Δεν ήθελα ποτέ να μπω σε αυτό το σύστημα. Δεν ήμουν ποτέ σε αυτό που λέμε κύκλωμα, έχω περάσει βράδια να τραγουδάω σε πέντε-έξι παρέες. Έχω κάνει δουλειές που θεωρούνται αποτυχίες. Έχω βιώσει την άρνηση. Να είμαι στη Θεσσαλονίκη και να τραγουδάω μπροστά σε 2.500 κόσμο και να κατεβαίνω Αθήνα και να μην με ξέρουν! Το «Χωρίς νερό» κυκλοφόρησε Μάιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν το είχε παίξει ούτε ένας σταθμός και εγώ ήμουν κάθε μέρα πάνω από το ραδιόφωνο και κάθε λεπτό άλλαζα συχνότητα μήπως το παίξει κάποιος και το χάσω» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο περιοδικό You.

Kαι δεν δίστασε να πει ότι ήθελε να τα βροντήξει: «Ναι, ήθελα να τα βροντήξω. Όταν με είχαν αδικήσει, όταν βγήκε ο πρώτος δίσκος. Πίστευα ότι το τραγούδι αυτό θα αγγίξει τον κόσμο και για έξι μήνες δεν το άκουγα πουθενά. Αυτό συνέβη και με τους άλλους δύο δίσκους που δεν πολυακούστηκαν, το «Σ” ευχαριστώ που ήρθες πάλι» και το «Δεν είσαι μόνη». Πέρασα πολλά βράδια στην παραλιακή, να κλαίω, και να λέω «είναι σύστημα τελικά κι εγώ είμαι απ’ έξω, με αδικούνε δεν ανήκω σε αυτά τα άτομα άρα δεν πρόκειται να παίξω ποτέ!».

Πηγή: govastileto.gr