Βαθμολογία

Αντωνίου: «Η συνέχεια δυσκολεύει…»

Δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου (προπονητή Δωτιέα Αγιάς): «Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το 0-0 αποτυχία γιατί παίζαμε ένα ντέρμπι με μία ομάδα που βρίσκεται πιο κάτω από μας στον βαθμολογικό πίνακα και μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία Είναι σημαντικό ότι παραμείναμε αήττητοι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και κρατάμε τη σωτηρία στα χέρια μας.

Σίγουρα η συνέχεια δυσκολεύει καθώς έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα το όριο της παραμονής είναι πλέον πολύ πιθανό να εκτοξευτεί στους 43 με 44 βαθμούς. Αν υπολογίσουμε την κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη το πιο ακραίο σενάριο χρειαζόμαστε μάξιμουμ 10 βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας.

Ίσως να μην χρειαστούν αυτοί οι βαθμοί καθώς και οι ομάδες που έχουν ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες σωτηρίας βλέπουμε ότι παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Εμείς όμως σκεφτόμαστε και το πιο ακραίο σενάριο για να είμαστε 100% σίγουροι. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στα Λευκάδια το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα ο στόχος μας είναι να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα ακολουθούν τρία παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να τα πάρουμε.

Είναι εξίσου σημαντικό ότι σε όλες τις ισοβαθμίες (εκτός από τη Νάουσα που θα παίξουμε αγώνα μπαράζ) έχουμε πλεονέκτημα. Αλλά δεν επαναπαυόμαστε σ’ αυτό. Το θετικό είναι ότι στον αγώνα με τα Λευκάδια επιστρέφουν οι Τσιρογιάννης και Τσιλούλης κι έτσι δεν θα έχουμε απουσίες πλην του Γούτου ο οποίος αναμένεται σύντομα να επανέλθει και αυτός. Να ευχηθώ επίσης και καλό Πάσχα σε όλους».