Βαθμολογία

Ολυμπιακός Βόλου κατά Θωμαΐδη

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “ΔΙΚΗ” από τον “δικαστή” Κυριάκο Θωμαϊδη και επειδή η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Κύριε Θωμαϊδη, ήσασταν παρών στο ΕΑΚ Βόλου και αντιληφθήκατε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αυτοί που προκάλεσαν το καρούμπαλο στον ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Αρη Σοϊλέδη;

Αν όχι, ποιος άραγε είναι ο πληροφοριοδότης των  περιβόητων “αποκαλύψεων” σας; Εκτός και αν η νέα “αποκάλυψη” σας προήλθε και πάλι από τη νοσηρή φαντασία σας που μόνο σκοπό έχει να βλάψει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ατυχία σας, όμως, κύριε Θωμαϊδη είναι ότι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Αρης Σοϊλέδης αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του προήλθε σε μία διεκδίκηση της μπάλας εντός αγωνιστικού χώρου και προφανώς όχι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όπως αφήσατε να εννοηθεί.

Επίσης για κακή σας τύχη, ο τραυματισμός του Σοϊλέδη στο κεφάλι φαίνεται ξεκάθαρα στα στιγμιότυπα του αγώνα ότι προήλθε έπειτα από σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Δεινόπαπα.

Εκτός κι αν οι δικές σας αποκλειστικές πληροφορίες και αποκαλύψεις είναι πιο αξιόπιστες από τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή αλλά και του τηλεοπτικού φακού.

Επίσης αναρωτιόμαστε το εξής: Αλήθεια που ήταν η δημοσιογραφική σας ευαισθησία την περσινή περίοδο όταν η αποστολή του Ολυμπιακού δέχθηκε επίθεση από τα “παλικάρια” της Καλλονής; Που ήταν η δημοσιογραφική σας ευαισθησία όταν στο παιχνίδι Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου, ο Σταμάτης Καρράς λίγο έλειψε να χάσει τα δάχτυλα του χεριού του από μία κροτίδα που πέταξαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού.

Για άλλη μία φορά κ. Θωμαϊδη εκτεθήκατε σε όλη την Ελλάδα. Αναμένουμε την επόμενη “αποκάλυψή” σας για να εκτεθείτε και πάλι όπως το συνηθίζετε άλλωστε. Με τέτοιες αποκαλύψεις, το πούλιτζερ σας ανήκει δικαιωματικά.

Υ.Γ.: Ακόμα περιμένουμε να δημοσιοποιήσετε την περίφημη φωτογραφία που απεικονίζεται ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, εντός του αγωνιστικού χώρου του ΕΑΚ στον αγώνα με την Επισκοπή».