Βαθμολογία

Προτιμήθηκε η ηρεμία στην ΑΕΛ…

Θέμα από το πουθενά προέκυψε την Μ. Τετάρτη στην ΑΕΛ. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Παναγιώτης Τζαναβάρας αποφάσισε να δώσει τετραήμερη άδεια στους παίκτες του (από την Μ. Παρασκευή έως την δεύτερη μέρα του Πάσχα) και αυτό ήταν κάτι δεν άρεσε στον χρηματοδότη της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα!

Μάλιστα αυτό που κυκλοφόρησε έντονα σήμερα το πρωί στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης και όχι μόνο ήταν πως ο Πλεξίδας τόνισε χαρακτηριστικά πως οι δικιές του οι ομάδες Μ. Παρασκευή και την δεύτερη μέρα μετά το Πάσχα κάνουν πάντα προπόνηση.

Για λίγες ώρες η αλήθεια είναι πως όλα κρεμόταν σε μια κλωστή, παρόλα αυτά προτιμήθηκε να επέλθει η ηρεμία (πλησιάζει και το Πάσχα) και να βρεθεί τελικά η λύση.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προπόνηση κανονικά στο «Γ. Μητσιμπόνας» την Μ. Τετάρτη τους παίκτες του (κάτω από έντονη βροχή έγινε η προπόνηση) κάτι ανάλογο θα γίνει και την Μ. Πέμπτη το πρωί και αποφασίστηκε να επιστρέψουν άπαντες την δεύτερη μέρα του Πάσχα (το απόγευμα) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Καστοριά.