Βαθμολογία

«Πυρά» κατά της διοίκησης από τους οργανωμένους

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου να ανακοινώνει σε συνέντευξή τύπου ότι “ανακαλεί το έγγραφο συναίνεσης της λειτουργίας του συνδέσμου” μας, προφασιζόμενος δήθεν ευθύνη των Austrian Boys για κάποια γεγονότα στο χθεσινό αγώνα με την Νίκη.

Καταρχήν, ο κος Καραγιάννης... και οι συν αυτώ, πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο Σύνδεσμος μας δεν είναι ούτε εταιρία Security ούτε αστυνομία προκειμένου να αποτρέψει δέκα 15χρονα που δεν είναι καν μέλη του Συνδέσμου μας, να πηδήξουν στο ταρτάν του σταδίου και να κάνουν μια βόλτα. Αυτό είναι καθαρά ευθύνη της ΠΑΕ.

Η σημερινή εξαγγελία της διοίκησης της ΠΑΕ λοιπόν, έχει καθαρά αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και να καλύψει τις ανεπάρκειες και τις αστοχίες της Διοίκησης της ΠΑΕ σε πάρα πολλούς τομείς φέτος, από τον αγωνιστικό μέχρι και τον οργανωτικό τομέα.

Για μας η “ανάκληση ενός εγγράφου” δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, παρά μόνο υποδηλώνει το γεγονός ότι η ΠΑΕ θέλει να αξιοποιήσει ένα νομικό τερατούργημα που αφορά την λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων, προκειμένου να “κλείσει ή να περιορίσει την ανεξάρτητη φωνή” των Austrian Boys. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΠΑΕ έψαχνε να βρει μια πρόφαση για όλο αυτό. Ε λοιπόν δεν θα το καταφέρει!!!

Γιατί σε αυτή την πόλη γνωρίζουν όλοι τι έχει προσφέρει αυτός ο Σύνδεσμος. Γνωρίζουν όλοι σε αυτή την πόλη, ότι οι Austrian Boys πρωτοστάτησαν στους αγώνες που έδινε ο κόσμος της ομάδας την μαύρη εποχή 2011-2012 καθώς και σε όλες τις δύσκολες φάσεις της ομάδας την τελευταία 10ετία.

Γνωρίζουν όλοι ότι οι Austrian Boys κράτησαν ψηλά την σημαία του συλλόγου, όταν όλα έδειχναν πως είχαν χαθεί και όταν πολλοί από τους σημερινούς τιμητές της ομάδας ήταν κρυμμένοι. Γνωρίζουν όλοι ότι οι Austrian Boys έχουν ταξιδέψει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας για να στηρίξουν την ομάδα.

Γνωρίζουν όλοι σε αυτή την πόλη και σε όλη την Ελλάδα ότι οι Austrian Boys όχι μόνο ποτέ δεν έβλαψαν τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά με όλες τους δυνάμεις προσπάθησαν να αναδείξουν το μεγαλείο αυτό του Συλλόγου.

Τα μέλη και οι φίλοι των Austrian Boys έχουν κάνει τεράστιες θυσίες σε όλα τα επίπεδα για τον Ολυμπιακό Βόλου και αυτό που κάνατε σήμερα κύριοι της ΠΑΕ ήταν μια τεράστια ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ απέναντι σε όλο τον κόσμο της ομάδας... και θα το βρείτε μπροστά σας πολύ σύντομα !!

Εσύ κύριε Καραγιάννη και οι υπόλοιποι κύριοι που καθόνταν σήμερα δίπλα σου και δώσατε αυτό το κακόγουστο show στη συνέντευξή τύπου είστε περαστικοί. Εμείς ήμασταν και θα είμαστε μέχρι να σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μας, δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου, πάντα μπροστά.

Οι αγώνες που έχουμε δώσει εδώ και πολλά χρόνια για τον Ολυμπιακό Βόλου και η αγάπη μας για αυτόν το σύλλογο δεν “ανακαλούνται”. Η ζωή μας όλη είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός !!!

Αustrian Boys».