Βαθμολογία

«Λουκέτο» του Ολυμπιακού Β. στους «Austrian Boys»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης στη συνέντευξη Τύπου: «Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Νίκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στεναχωρήθηκε. Για τα γεγονότα όμως που διαδραματίστηκαν οφείλουμε ως διοίκηση να πάρουμε θέση.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή των πλέι οφ η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να είναι όλοι σίγουροι ότι σε αυτή τη θέση θα τελειώσει τα πλέι οφ.

Όμως και σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η ομάδα για την επιστροφή της εκεί που ανήκει πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Εμείς που διοικούμε έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό της ομάδας και της πόλης δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε 50 αλήτες να αμαυρώσουν την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και την ηρεμία όλης της πόλης. Δεν θα επιτρέψουμε σε 50 αλήτες να ακυρώσουν την προσπάθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και των υγιών και υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε ομόφωνα, σε έκτακτο Δ.Σ. το οποίο έγινε χθες μετά τον αγώνα, να ανακαλέσουμε το έγγραφο συναίνεσης της λειτουργίας του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων Austrian. Η συγκεκριμένη ανάκληση έχει ήδη αποσταλεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Καλούμε τις αρχές όπως κλείσουν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο μια για πάντα. Απέχουμε από κάθε συζήτηση με τους συγκεκριμένους οπαδούς.

Τους καλούμε δε να μην ακολουθούν την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τέλος αποφασίσαμε από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και μέχρι το τέλος των πλέι οφ να παραμείνει κλειστή η Θύρα 2. Επιπλέον, ζητάμε Δημόσια συγγνώμη για την εικόνα ντροπής που δημιούργησαν οι συγκεκριμένοι οπαδοί και ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα και να συλληφθούν οι ταραξίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον υγιή φίλαθλο κόσμο, τις γυναίκες και τα παιδιά για την υπέροχη παρουσία τους και τη συμπεριφορά τους και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια τους για να μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδας μακριά από πράξης βίας. Καλούμε σε συσπείρωση όλους τους υγιείς φιλάθλους ώστε να δούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω ότι τις προσεχείς ημέρες με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιήσουμε την πολιτική των εισιτηρίων που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ, ώστε να διευκολύνουμε τους υγιείς φιλάθλους».