Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Αγιά

Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ - Α.Ο. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-0

Από έναν βαθμό πήρε ο Δωτιέας Αγιάς και ο Ρήγας Φεραίος στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Το φιλμ του αγώνα

6' Ο Κόκκας δεν έδιωξε καλά την μπάλα ο Τσατσαλίδης ωφελήθηκε και τσίμπησε την μπάλα αλλά ο Κεφαλάς απομάκρυνε τον κίνδυνο.

7' Καλό σουτ του Πετρουζέλη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

23' Σουτ του Ζενούνι κοντράρει στον Ντακούλα και περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Κόρνερ, που εκτελείτε, ο Ζενούνι πιάνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάλτζαρη.

26' Ο Χατζής εκτελεί φάουλ από τα αριστερά, άουτ η μπάλα.

39' Κόρνερ καλά εκτελεσμένο από τον Λώττα, προ του Τσανάκα ο Σπαθής σε νέο κόρνερ. Κόρνερ που εκτελεί και πάλι ο Λώττας με το Τσανάκα να παίρνει την κεφαλιά και άουτ. 41' Κόρνερ εκτελεί ο Λώττας ο Γκαλίτσιος την κεφαλιά λίγο άουτ.

48' Ο Λώττας τριπλάρει 2 αντίπαλος την σπάει ωραία στον Τσατσαλίδη αλλά αυτός δεν πιάνει καλά το σουτ.

55' Ο Κουβελάς τριπλάρει φτάνει απέναντι από τον Μάλτζαρη αλλά το σουτ του δεν είναι καλό και φεύγει άουτ.

77' Καλό σουτ του Τσατσαλίδη μόλις άουτ 80' Φάουλ εκτελεί ο Λώττας, πολύ καλά χτυπημένο και η μπάλα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Ριζούλης, Λούγκος (70’ Νταγιάντας), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας (56’ Σιμούλης), Λώττας, Κατσίκης.

Α.Ο. Ρήγα Φεραίου (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής ©, Κόκκας, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι (75’ Γκίκα), Κουβελάς (λ.τ. 87’ Γούτσος), Ζατσάι, Μπίκας.

*Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι: Λώττας, Τσατσαλίδης από Δωτιέα Αγιάς και από Ρήγα Φεραίο ο Ζενούνι, Χατζής, Αλεξίου και Γκίκα.

**Καλή η διαιτησία του κ. Αντωνίου με τους βοηθούς του.

*** Στο 87’ ο Κουβελάς από μια διεκδίκησε την μπάλα τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς. Εμείς από πλευράς μας του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.