Βαθμολογία

Νίκη τίτλου για Ατλέτικο

Άλμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία έκανε η εκπληκτική Ατλέτικο Μαδρίτης, που πέρασε νικηφόρα από το «Αλφόνσο Πέρεθ» επικρατώντας της Χετάφε με 2-0 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς κι ας πλησιάζει η περίοδος στο τέλος της, κι ας στερείται τις εναλλακτικές λύσεις των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Ο Ντιέγκο Γκοντίν έβαλε μπροστά τους «ροχιμπλάνκος» στο 40ό λεπτό, ενώ στο 65' ο Αλέξις υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Ντιέγκο Κόστα αστόχησε. Στο 84΄ όμως ο Βραζιλιάνος βρήκε στόχο «κλειδώνοντας» το αποτέλεσμα, αλλά στην ίδια φάση τραυματίστηκε σοβαρά.

Συγκεκριμένα, στη φάση του γκολ, ο Κόστα χτύπησε άτσαλα πάνω στο δοκάρι και πέφτοντας στο χορτάρι σφάδαζε από τον πόνο, ενώ οι συμπαίκτες του έδειχναν σοκαρισμένοι. Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι (για κάταγμα στο πόδι), τότε δεν αποκλείεται ο Ντιέγκο Κόστα να χάσει τη συμμετοχή όχι μόνο στην κούρσα του πρωταθλήματος, ούτε στα ημιτελικά του Champions League, αλλά ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

">http://