Βαθμολογία

Ισοπαλία για τον Οικονόμο στον Πεντάλοφο

Ως θετικό χαρακτηρίζεται το ισόπαλο (0-0) εκτός έδρας αποτέλεσμα του Οικονόμου στη Δόξα Πενταλόφου, σε μια προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Τσαριτσάνης να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου, κάτι για το οποίο παλεύει με αξιόλογο τρόπο από την αρχή της φετινής περιόδου και φαίνεται πως ο στόχος προσεγγίζεται όλο και πιο πολύ.

Σε συνδυασμό δε με τα λοιπά αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Οικονόμος εξακολουθεί να καταλαμβάνει τη 2η θέση έχοντας 50 βαθμούς (προπορεύεται η ΑΕΛ με 60), περνώντας στην 3η θέση με 48 ο Εθνικός Φιλιππιάδας και στην 4η η Κοζάνη με 47 βαθμούς.  

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Πενταλόφου δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να απειλούν περισσότερο κατά τη διάρκεια της επανάληψης, έχοντας 2 καλές στιγμές για να σημειώσουν τέρμα με τους Χάμο στο 70΄ και Κουλτσιάκη στο 75΄.

Το τελικό αποτέλεσμα 0-0 θεωρείται δίκαιο και για τους 2 αντιπάλους, με βάση την προσπάθεια που κατέβαλαν αμφότεροι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από το οποίο  ωστόσο  ευνοείται περισσότερο η φιλοξενούμενη ομάδα, κυνηγώντας τη 2η θέση στον όμιλο και λιγότερο οι γηπεδούχοι, οποίοι επιδιώκουν να συγκεντρώσουν βαθμούς για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία στην κατηγορία. 150 περίπου θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο γήπεδο του Πεντάλοφου, μεταξύ των οποίων 40 Τσαριτσανιώτες.

Άριστη υπήρξε η φιλοξενία από πλευράς Πενταλόφου προς την αποστολή και τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης, κάτι για το οποίο η διοίκηση του Οικονόμου εκφράστηκε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια, ευχαριστώντας παράλληλα το γηπεδούχο σωματείο.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν ο κ Κρητικός, Τσίγγινες και Τασιόπουλος (Θεσσαλίας). Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σαπάνης Ι., Σείζης, Σαραμουρλής και Δαλκίδης από πλευράς Δόξας Πενταλόφου και οι Καρακώστας, Πρικάκης και Κουμπούρας από τον Οικονόμο.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλ. Σαπάνης): Καστανίδης, Σείζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Σαπάνης Ι., Ταιρής, Σαπάνης Μ., Σαραμουρλής (57΄ Τουσιάνης), Ταμπουρλής (80΄ Φλαρούτζος), Τάσης, Δαλκίδης (64΄ Βακουφάρης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Γούπος, Κουρδής, Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Τόλιος (64΄ Παναγιώτου), Σκλάβος, Γκουντρουμπής, (90΄ Ματούλας), Χάμος, Πρικάκης (46΄ λ.τ. Κουλτσιάκης).