Βαθμολογία

Λυτρώθηκε στην επανάληψη

Νίκη με σκορ 0-3 πήρε η ΑΕΛ μέσα στο Κορδελιό, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με αυτό το σκορ και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας πλέον 10 βαθμούς διαφορά από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η ΑΕΛ σε αυτό το παιχνίδι, δυσκολεύτηκε αρκετά να φτάσει στο γκολ, ενώ έκανε ένα κακό παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, όταν οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα άνοιξαν το σκορ φάνηκε να αποβάλουν το άγχος και να παίζουν πιο ανοικτά.

Αποστολή στο Κορδελιό: Χρήστος Γκατζούλης

Απόδοση: Γιώργος Μητσιούλης

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΛ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που βγήκαν μπροστά, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Σικαλιά. Το παιχνίδι ήταν κακό και δεν υπήρχε ιδιαίτερο θέαμα.

Η ΑΕΛ από ένα σημείο προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά τα πολλά λάθη σταματούσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Από την άλλη και η ομάδα του Κορδελιού δεν κατάφερε να απειλήσει και οι δύο μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν από στημένα.

Καθ’ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, η ΑΕΛ προσπαθούσε να αναπτυχθεί με βαθιές μπαλιές, τις οποίες όμως έδιωχναν οι αμυντικοί του Κορδελιού, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε πως κάθε φορά που η μπάλα παιζόταν κάτω, γίνονταν πολλά λάθη.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ μπήκε πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, κλείστηκαν πίσω για να μην δεχτούν κάποιο τέρμα. Παρ’ όλα αυτά στο 74’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ρούσσης με προβολή άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ κάνοντας το 0-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε πιο απλό για την ΑΕΛ, που κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Γκούρτσα στο 88’, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στεφανίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 0-3.

Οδυσσέας Κορδελιού(Κώστας Κορμαρής): Παπαϊωάννου, Νικολαΐδης, Αντωνιάδης, Καρράς, Κομνηνάκης, Μανώλη, Μπελλής(78’ Γιαννιώτης), Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Βιλανάκης, Σαλακίδης.

ΑΕΛ(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας(88’ Κορομηλάς), Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης(76’ Κουλίδης), Σαββίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Καρακατσάνης(82’ Μπλέντι).