Βαθμολογία

Βγαίνουν στην αγορά τα γυαλιά της Google

Τα Google Glass, τα «έξυπνα» γυαλιά-υπολογιστές που συνδέονται στο διαδίκτυο, θα διατεθούν για αγορά στους καταναλωτές στις ΗΠΑ, για μια περιορισμένη χρονική περίοδο, που θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου.

Όποιος θέλει, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, θα καταβάλει 1.500 ευρώ και θα ενταχτεί πλέον στη συνεχώς διευρυνόμενη ομάδα των «πρωτοπόρων» χρηστών που έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί η αμερικανική εταιρεία, προκειμένου να δοκιμάσει τα γυαλιά της, προτού τα διαθέσει σε ευρεία κυκλοφορία στην αγορά

Οπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η Google δήλωσε: «οι "εξερευνητές" είναι μαμάδες, καλλιτέχνες, χειρουργοί, ροκ τραγουδιστές και ο καθένας τους έχει φέρει μια νέα προοπτική, που κάνει καλύτερα τα γυαλιά μας. Όμως καθημερινά δεχόμαστε αιτήματα από εκείνους από εσάς, οι οποίοι δεν έχετε ενταχτεί ακόμη στο πρόγραμμά μας και θέλουμε επίσης τη δική σας συνεισφορά».

Έτσι, από τις 15 Απριλίου, όποιος ζει στις ΗΠΑ, θα έχει την ευκαιρία να γίνει κάτοχος των Google Glass για μία περιορισμένη χρονική περίοδο, που δεν διευκρινίστηκε πόσο θα διαρκέσει.

Η Google έχει ήδη κάνει γνωστό ότι συνεργάζεται με τη Ray Ban και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές σκελετών γυαλιών για να δημιουργήσει νέα «έξυπνα» προϊόντα. Τα πρώτα από αυτά αναμένεται να βγουν στην αγορά το 2015

Πηγή: iefimerida.gr