Βαθμολογία

Πήρε τον πόντο στα Φάρσαλα

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Κεραυνός Παραποτάμου στο γήπεδο των Φαρσάλων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά και κατάφεραν να πάρουν έτσι έναν παλικαρίσιο που τους έφερε όλο και πιο κοντά στην παραμονή.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν ο Λυμπέρης στο 15’ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια ο Παραπόταμος θέλησε να απαντήσει, κάτι που έκανε με τον Παππά να ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι με τον Μπένο και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Αντωνιάδης που έκανε το 2-1 στο 60’ βάζοντας και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους. Τελικά, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού η ομάδα του Παραποτάμου κέρδισε πέναλτι με τον Αβραμούλη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο μετρ του είδους Άρης Καπετάνιος, που ήταν εύστοχος και έκανε το τελικό 2-2.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Σακελλαρίου, Τσούλης(85’ Τσιτσικλής), Μακρής Τσιανάκας, Μαργαριτόπουλος, Λυμπέρης, Αντωνιάδης, Γκατζόγιας, Παπαγεωργίου(70’ Παλαμίδας), Θεοχάρης, Μπένος.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος, Ελντάουσα(75’ Βασίλεβ), Καραούλης, Δαλακώνης, Πάσχος, Παππάς(78’ Αβραμούλης), Σαϊτης, Καπετάνιος, Σερίφης Τρ.(90’ Σερίφης Β.), Κουκουτσέλος.