Βαθμολογία

Σταμάτησε στα έξι

Νίκη με το επιβλητικό 6-0 κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Χάλκης, που επικράτησε με αυτό το σκορ του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και παρέμεινε δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Χάλκης ήταν καταιγιστική και δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο από τον αντίπαλο της, με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτήν την τόσο μεγάλη νίκη.

Η αρχή έγινε στο 3ο λεπτό, όταν ο Κώστας Κουσιώρας άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια ο Τζατζάκης σημείωσε το 2-0, ενώ ακολούθησε ο Νίκος Κουσιώρας που στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έκανε το 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η κυριαρχία των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε και έτσι, ο Παπαδημητρίου έκανε το 4-0, για να ακολουθήσει ο Τζατζάκης που έκανε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ρέψης. Μάλιστα, η ομάδα του Νίκου Ανδρέου είχε και δοκάρι σε σουτ του Τζατζάκη.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Θυμάκης, Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Βογιατζής Χρ., Κουσιώρας Κ., Κουσιώρας Ν.(70’ Τζεμολάρι), Μάνης(60’ Ρέψης), Παπαδημητρίου, Τζατζάκης(65’ Τσιλιάκος Γ.)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Πενίκης Ευ., Πενίκης Β., Καραμπάλιος(46’ Παπαηλίας), Κατσιάνος, Σελήνης, Κορδαλής, Γκουντάρας, Δαλαμπύρας(60’ Πλατσάς), Σενκάι(60’ Πασιάς), Λάιος, Ντούμος.