Βαθμολογία

Καθάρισε ο Σαμπάνης για το Καλοχώρι

Με δύο προσωπικά τέρματα του Σαμπάνη, η Αναγέννηση Καλοχωρίου κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-1 τον Σμόλικα Φαλάνης και συνέχισε να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Στο 25ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν Λιούσκας και Μάρκου συνεργάστηκαν και έδωσαν την μπάλα στον Σαμπάνη που με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κόκρα σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σπυρόπουλος έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Σαμπάνη που κατάφερε να σκοράρει και δεύτερη φορά και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Λίτσιος, Έξαρχος(50’ Καραΐσκος λ.τ.), Σαΐτης(70’ Μούμος), Σπυρόπουλος, Καπετάνι, Μάρκου Κ., Λιούσκας(74’ Λίταινας), Σαμπάνης.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Νεστορίδης, Αντωνίου, Δολιάνης, Θάνος, Κολοβός, Τανάγιας Γ.(75’ Τανάγιας Χρ.), Μπαρούτας, Πατσής(65’ Τσιρόπουλος), Κόκρας(88’ Λιανός λ.τ.), Δάσσιος.