Βαθμολογία

Έβρεξε γκολ στα Καλύβια

Νίκη με σκορ 2-3 κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Λάρισας και να αποδράσει έτσι με το τρίποντο μέσα από την έδρα του Όλυμπου/Μύτικα Καλυβίων. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν καλύτερη και κατάφερε να πάρει άνετο προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην συνέχεια το μόνο που έκαναν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ.

Ο Χατζής έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή στο 40ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπάρδας έκανε το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ηρακλής Λάρισας, κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 88ο λεπτό με κεφαλιά του Παραφέστα, ενώ στο 70’ ο Τσέλιγκας σημάδεψε το δοκάρι.

Τέλος, από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τους Κόντο και Γκόλτσιο, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι.

Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων: Μπερνάντο, Σιαμάτρας, Καντολάρι, Νταμπώσης, Κουτσογιάννης, Μάρκου, Καραγιάννης, Γκαβαλιάγκας, Κόντος, Φουρκιώτης, Ζαρώτης.

Έπαιξαν και οι: Γκόλτσιος, Νάνος, Γεροφωκάς.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Ντελόπουλος, Κοτούμπας, Ζιούστης, Παραφέστας, Τσέλιγκας(46’ Κασνακούδης), Φιλίππου, Σάββας, Χατζής(80’ Μέκρας λ.τ.), Κουρούμαλος, Μπάρδας.