Βαθμολογία

Ανάσα για την Δόξα Αργυροπουλίου

Ένα ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Απόλλων Λάρισας. Νίκη με σκορ 2-1 για τους γηπεδούχους και βαθιά ανάσα για την προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των Λαρισινών ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρόλα αυτά ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλων που μετά την ήττα του έμπλεξε σε περιπέτειες. Απομένει μια αγωνιστική όπου εκεί θα δούμε την τελική κατάταξη των ομάδων και στη συνέχεια θα περιμένουμε το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο στο Αργυροπούλι ανήκει στους φιλοξενούμενους όπου μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πολιορκούσαν πολύ στενά την αντίπαλη περιοχή και στο 30’ άνοιξαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν 10 λεπτά αργότερα και ισοφάρισαν.

Στην επανάληψη το Αργυροπούλι μπήκε πολύ δυνατά, κατάφερε να αποσυντονίσει τον Απόλλωνα και να προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, το οποίο δεν άργησε και στο 72’ το πέτυχε. Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του ματς λιγοστές οι φάσεις και το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

30’ Από φάουλ του Αντωνόπουλο, η μπάλε έφτασε στον Καρβούνη και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

35’ Φάουλ έξω από την περιοχή ο Αντωνόπουλος, απέκρουσε θεαματικά ο τερματοφύλακας.

40’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Γκατζούλη, η μπάλα στα δίχτυα (1-1).

55’ Ωραίο σουτ του Τσακμακίδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

70’ Όμορφο σουτ του Αντωνόπουλου έξω από την περιοχή, απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

72’ Σέντρα του Μπαχτσεβάνου στον δεύτερο δοκάρι, πετάχτηκε ο Τσιάγκος και με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1.  

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσεβάνος Α. (του Άλκη), Μπαχτσεβάνος Α. (του Χρήστου), Γκατζούλης, Μεσημέρης, Σουλιώτης (53’ λ.τ. Μάρκου), Σκούπρας, Κόκκορας, Ντιντόκας, Τζανέκας (80’ Βογιατζής), Τσιάγκος, Μπούρας (65’ Τσούτσος).

Απόλλων Λάρισας: Ρεσίτης, Παπαδάμου (70’ Τασόπουλος), Σάλα, Εμμανουήλ, Παππάς, Χούσα (45’ Βακαλάς), Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Κολοβός, Τσακμακίδης, Σούλι.

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας, Καραμπούλας, Ακρίβος.

Αργότερα αναλυτικό φωτορεπορτάζ…