Βαθμολογία

Κέρδισε αλλά δεν προλαβαίνει το Ομορφοχώρι

Μπορεί η Δόξα Ομορφοχωρίου να πήρε την νίκη απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης, με σκορ 1-0, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα είναι χωρίς αντίκρισμα, μιας και δεν προλαβαίνει πλέον να σώσει την κατηγορία.

Από την άλλη, ομάδα της Γιάννουλης που έχει ήδη βγει πρωταθλήτρια και είναι αδιάφορη, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά το γεγονός ότι έλειπαν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές με σκοπό να ξεκουραστούν για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής δεν την βοήθησε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Ο Ρουμελιώτης ήταν αυτός που κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 32ο λεπτό, με σουτ που κατέληξε στην γωνία του τέρματος του Γκικούδη. Από εκεί και πέρα, η Δήμητρα ήταν καλή στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο το Ομορφοχώρι ανέβασε την απόδοση του και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ., Ιορδανίδης(60’ Μάρκου), Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Ανδρώνης, Τζαλαμπύρας(75’ Χριστοδούλου), Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι(88’ Λυτροσυγκούνης).

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Μακανίκας, Τέγος, Σουφχάρας, Κοντοδήμος, Μανάκας(60’ Παπαγεωργίου), Γκαλγκανόπουλος, Σπανός, Πάσιος, Τζιώλας(46’ Μαλαβιέζος), Χατζημπύρος(68’ Δαούλας).