Βαθμολογία

Η Ασλανίδου απαντά

Η coach του «The Voice» Μελίνα Ασλανίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε τη δική της απάντηση της σε όλα όσα είχε πει η Νατάσα Θεοδωρίδου για το talent show. «Ο καθένας έχει την άποψη του. Αυτό ίσως που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν είσαι για να κρίνεις αλλά για να καθοδηγείς. Εκτός αυτού, είναι πραγματικά υπέροχο να επιλέγεις τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα σου με μοναδικό κριτήριο τη φωνή», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OΚ και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσα να κρίνω. Κατά τη γνώμη μου, όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν από ένα επίπεδο και πάνω. Από εκεί και πέρα, όλοι οι καλλιτέχνες έχουν στιγμές, που και άγχος τους πιάνει και που νιώθουν τα πόδια τους να τρέμουν όταν βρίσκονται στη σκηνή. Εμείς είμαστε εκεί για να τους ενθαρρύνουμε, χωρίς αυτό να σήμαινα ότι τους χαϊδεύουμε τα αυτιά. Ο,τι συμβουλή έχει να δώσει ο καθένας από εμάς τους τέσσερις στα μέλη της ομάδας του, θα την πει όταν οι κάμερες δεν είναι ανοιχτές. Για μένα, θα ήταν αγενές να πεις σε κάποιον που δεν σου άρεσε: «Πόσο κακός ήσουν». Και δεν είναι αγενής κανένας από τους τέσσερις coaches».

Να θυμίσουμε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο «The Voice» είχε πει: «Δεν βρήκα ποτέ τον λόγο να υπάρχω εκεί. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μια καρέκλα και να κρίνω κάποιον. Θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου νέο για να πω ότι έχω μια εμπειρία τρομερή. Και τα τέσσερα παιδιά που είναι εκεί είναι νέα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Καταρχήν, με νευριάζει η υπερβολή. Έχεις απέναντί σου ένα παιδάκι το οποίο τρέμει σαν ψάρι. Τι του λες τώρα ‘τι φωνάρα είσαι εσύ”; Πες έχεις μια καλή βάση η οποία μπορεί ίσως…  Δεν μου αρέσει να εξυπηρετώ συμφέροντα άλλων. Υπάρχει ένα κανάλι, το οποίο έχει ένα προϊόν, το οποίο πρέπει να πουληθεί. Εγώ πρέπει να πάω εκεί, να εξυπηρετήσω αυτό το συμφέρον και να έχω ένα παιδάκι απέναντί μου που στα μάτια του φαίνεται η αγωνία και το όνειρο και να γελάω. Δεν διαφωνώ με αυτούς που το κάνουν. Μιλάω για μένα».

Πηγή: govastileto.gr