Βαθμολογία

Να κλειδώσει την παραμονή θέλει ο Δωτιέας

Να εξασφαλίσει την παραμονή του στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής θέλει ο Δωτιέας Αγιάς που υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον Ρήγα Φεραίο στο γήπεδο του. Οι δύο ομάδες, βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία, ενώ και οι στόχοι τους είναι παρόμοιοι και σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου, που θα πρέπει να παίξουν σοβαρά αν θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Νομού μας βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της, καθώς θα φτάσει τους 36 βαθμούς, ενώ πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός πως η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Δωτιέα είναι στα ύψη, μετά την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αντωνίου: «Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου»

Δηλώσεις Σωτήρη Αντωνίου για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο: «Αγωνιστικά βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να δούμε κι αυτό τον αγώνα ως ένα ματς όπως τα υπόλοιπα, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει και το πρέπει, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα το χαρακτήριζε τελικό, ισχύει, αλλά από αυτόν τον τελικό εμείς πρέπει να βγούμε νικητές. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Δεν φοβούμαστε τον αντίπαλο, όπως και κάθε αντίπαλο στην έδρα μας, είμαστε καλύτεροι και θα κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς από αυτό το παιχνίδι ώστε να βάλουμε τις βάσεις να μείνουμε στην κατηγορία. Ο φίλαθλος κόσμος της Αγιάς αποτελεί για μας τον 12ο παίχτη, θα δώσει βροντερό παρών όπως κάνει πάντα και θα πανηγυρίσει μαζί μας ίσως την ποιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα αυτό.»

Για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο εκτός θα μείνουν οι: Τσιρογιάννης Θωμάς, (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες), Τσιλούλης Σωτήρης, (εκτίει ποινή 3ον αγωνιστικών από το παιχνίδι με την Νάουσα, είναι η τελευταία) και Γούτος Νικόλαος, τραυματίας. Ενώ επιστρέφουν οι: Λώττας Αριστείδης και Σιμούλης Αθανάσιος.