Βαθμολογία

Λαρισινό ντέρμπι στον 3ο Όμιλο

Με ντέρμπι, που έχει έντονο λαρισινό άρωμα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με Αμπελωνιακό και Μαχητή Τερψιθέας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Τερψιθέας θα τα παίξει όλα για όλα ώστε να πετύχει την παραμονή της.

Αν ο Μαχητής κάνει το απόλυτο στις 6 αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα, τότε θα έχει φτάσει τους 41 βαθμούς και επομένως θα έχει σώσει την κατηγορία για φέτος. Έτσι, οι παίκτες του Νίκου Σταυροθεόδωρου θα παν στον Αμπελώνα, με μόνο στόχο το τρίποντο.

Από την άλλη, δύσκολα τα πράματα για τον Αμπελωνιακό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν και μαθηματικά, η ομάδα του Αμπελώνα μπορεί να σωθεί, αυτό πρακτικά είναι αρκετά δύσκολο, μιας και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα, ενώ και η ψυχολογία δεν είναι και τόσο καλή.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες θα κατέβουν να παίξουν έχοντας η καθεμία τον δικό της στόχο και ας ελπίσουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα στα δύο σωματεία του Νομού μας.