Βαθμολογία

Kαλός καιρός τις ημέρες του Πάσχα

Πάσχα με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thetoc.gr, μετά και από τη μίνι κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, η καλοκαιρία είναι προ των πυλών. Αρχικά, ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει από τις επόμενες ημέρες δίνοντας ενθαρρυντικά στοιχεία και για το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Η τάση που φαίνεται μέχρι στιγμής ότι επικρατεί από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μέχρι και το Πάσχα, περιλαμβάνει καλό καιρό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες», εξηγεί ο Δρ. Λαγουβάρδος Κων/νος Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το σύστημα, δείχνει λίγες βροχές στο σαββατοκύριακο του Πάσχα στα ορεινά ηπειρωτικά, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό.

Στο μεταξύ καλός θα είναι σήμερα ο καιρός, με εξαίρεση τη βόρεια Ελλάδα όπου αναμένεται να σημειωθούν καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στη Θεσσαλία προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.

Πηγή: thessalianews.gr