Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 9 Απριλίου 2014

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο και την περασμένη Τρίτη, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στους εκπροσώπους των ομάδων Αβέρωφ Λάρισας και Δήμου Νίκαιας, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού αποβλήθηκαν από τους διαιτητές των αγώνων των ομάδων τους, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία. (Ο εκπρόσωπος της ομάδας Αβέρωφ εξέτισε την ποινή του στην αγωνιστική της περασμένης Τρίτης).

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Σμόλικας Φαλάνης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, για τη συμπεριφορά που επέδειξε στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου. Η παραπάνω ποινή λήγει την 18η Απριλίου 2014.

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Όλυμπος Καρυάς, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, για τη συμπεριφορά που επέδειξε στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του  Ηρακλή Πλατανουλίων. Η παραπάνω ποινή λήγει την 21η Απριλίου 2014.

Στον προπονητή της ομάδας Π.Ο. Ελασσόνας, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, για τη συμπεριφορά που επέδειξε στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Η παραπάνω ποινή λήγει την 18η Απριλίου 2014.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Οι ομάδες Σμόλικας Φαλάνης, Όλυμπος Καρυάς και Π.Ο. Ελασσόνας, τιμωρήθηκαν με την ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά των εκπροσώπων (των δύο πρώτων ομάδων) και του προπονητή της τρίτης ομάδας, κατά τη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΨΑΛΗΣ Κ., Αβέρωφ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΑΧΑΤΟΣ Κ., Συκέα, βιαιοπραγία κατά διαιτητή, 10 αγωνιστικές και 100 ευρώ

ΚΑΡΑΤΟΛΙΑΣ Γ., Ατρόμητος Βαμβακούς, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ Χ., Όλυμπος Γόννων, τελευταίος αμυνόμενος + εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΔΑΣΣΙΟΣ Χ., Όλυμπος Καρυάς, 2η κίτρινη + εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΔΑΣΣΙΟΣ Κ., Όλυμπος Καρυάς, 2η κίτρινη + εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΤΣΟΠΑΝΟΓΛΟΥ Ι., Ηρακλής Πλατανουλίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Γ., Αστραπή Δελερίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΛΙΟΛΙΟΣ Α., Δόξα Βλαχογιαννίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΤΖΗΣ Κ., Δόξα Αργυροπουλίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Σημειώνεται ότι ποδοσφαιριστές ομάδων της Α1 κατηγορίας που αγωνίστηκαν και αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες της Πέμπτης 10 Απριλίου 2014, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π., είναι αυτοδίκαια τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της προσεχούς Κυριακής, οι δε ποινές τους θα ανακοινωθούν στη επόμενη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.