Βαθμολογία

Στο τέλος νικάνε οι Βαυαροί!

Στο 57΄ ο Πατρίς Εβρά με ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από επτά χρόνια. Αυτό όμως αφύπνισε τους Βαυαρούς που μετά από 50 δευτερόλεπτα ισοφάρισαν με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι του Μάντζουκιτς (58΄). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τόμας Μίλερ πρόλαβε την προβολή του Βίντιτς μετά την παράλληλη μπαλιά του Ρόμπεν και από πολύ κοντά έγραψε το 2-1. Σε χρόνο-ρεκόρ η Μπάγερν είχε ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και στο 76΄ καθάρισε την πρόκριση με μια κλασική κίνηση Αριέν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός έτρεξε παράλληλα με τη γραμμή της περιοχής "ψάχνοντας" το αριστερό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βίντιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα στο 76΄.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Κρόος, Γκέτσε (65’ Ραφίνια), Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ (84’ Πιζάρο), Μάντζουκιτς
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Φλέτσερ (74’ Τσιτσαρίτο), Βαλένσια, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (81’ Γιανουζάι).