Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αλλαγές σε αγώνες

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης, εκτός των άλλων αποφάσισε και για τις παρακάτω αναφερόμενες αλλαγές σε αγώνες πρωταθλημάτων του προσεχούς Σαββατοκύριακου:

- Ο αγώνας Αχιλλέας Φαρσάλων - Κεραυνός Παραποτάμου, του Σαββάτου 12 Απριλίου και ώρα 17.00΄, θα γίνει στο γήπεδο Βρυσιών, αφού στο Στάδιο Φαρσάλων έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

- Ο αγώνας Ακαδημία Φαρσάλων - Πανιώνιος της Κυριακής 13 Απριλίου και ώρα 17.00΄, θα γίνει στο γήπεδο Βαμβακούς για τον ίδιο πιο πάνω αναφερόμενο λόγο.

- Ο αγώνας Αστραπή Δελερίων - Ηρακλής Πλατανουλίων, για τεχνικούς λόγους. θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο Δελερίων, αντί της Κυριακής 3 Απριλίου που είχε αρχικά οριστεί

· Επίσης, η Εκτελεστική Γραμματεία έκανε δεκτή την παραίτηση της ομάδας Σταυραετός Σταυρού  από τον αγώνα της Κυριακής 13 Απριλίου 2014, με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Αρμενίου, για τους λόγους που οι εκπρόσωποί της επικαλέστηκαν στο σχετικό έγγραφό τους. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα κατακυρωθεί υπέρ της ομάδας του Αρμενίου, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.