Βαθμολογία

«Αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να τα καθαρίζεις νωρίτερα»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Πενταλόφου τόνισε: «Είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, η ομάδα μου είναι αρκετά κουρασμένοι από το κύπελλο, παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι.

Και πάλι από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Παρόλα αυτά στην επανάληψη από κάποιες ατομικές προσπάθειες καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να τα καθαρίζεις νωρίτερα. Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει η ωριμότητα.

Τέλος καλό όλα καλά, αυξήσαμε την διαφορά μας στους 8 πόντους από τον δεύτερο και συνεχίζουμε έχουμε τώρα μπροστά μας ένα παιχνίδι στο Κορδελιό την Κυριακή που είναι επίσης πάρα πολύ καθοριστικό. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και συνεχίζουμε».

-Υπήρχε κάποιος λόγος που δεν έγιναν αλλαγές στην ενδεκάδα δεδομένης της κούρασης από το κύπελλο;  

«Είχαμε προβλήματα με τον Μπλέντι λόγω στρατού, ενώ στον πάγκο ήταν αρκετά νέα παιδιά και ένα – δύο περισσότερο έμπειρα. Πίστευα πως το ματς με το Κορδελιό θα ήταν το καθοριστικότερο, αλλά η ισοπαλία της Τσαριτσάνης με την Κοζάνη, έκανε το σημερινό ματς σημαντικότερο και γι’ αυτό επέλεξα να μην κάνω αλλαγές».

-Με την διαφορά που έχει η ομάδα τώρα έχει εξασφαλιστεί η άνοδος;

«Σε ένα μεγάλο βαθμό ναι. Αλλά αυτή την Κυριακή είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και μετά να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα για να βελτιωθούμε».