Βαθμολογία

Ανόρθωση: Μάλλον φεύγει ο Κωστένογλου

Οι συνθήκες που επικρατούν στην Ανόρθωση δεν είναι ευνοϊκές για την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει πολλά ελαφρυντικά και δικαιολογίες, όμως είναι γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο, που έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους παίκτες που δεν εμπνέονται από τον Κωστένογλου.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η άφιξη του Τεντ Φαν Λέουβεν στην Κύπρο για υπογραφές και ανάληψη των καθηκόντων του ως τεχνικός διευθυντής. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Ολλανδός θέλει να συνεργαστεί με άτομα που γνωρίζει και εμπιστεύεται, για να κτίσει την Ανόρθωση του μέλλοντος, επομένως το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει ο Νίκος Κωστένογλου από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Φαν Λέουβεν ήδη έκανε επαφές με πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους, είδε αρκετά παιχνίδια της ομάδας και έχει πολύ καλή εικόνα για το ρόστερ και τις δυνατότητές του. Πολλοί είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν, ενώ θα γίνει προσπάθεια να δουν την πόρτα της εξόδου και κάποιοι οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια και στη νέα σεζόν αλλά δεν βρίσκονται εντός πλάνων.

Θυμίζουμε ότι λήγουν τα συμβόλαια των Κολαούτι, Κάλβο, Μπεν Σιουσιάν, Φοφανά, Γκαρσία, Γκριγκαλασβίλι, Μπεσέρα, Οχαγιόν, Ζόρζε, Κωνσταντίνου και Βέγκα. Συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 έχουν οι Βαλβέρντ, Άντιτς, Μαραγκός, Μάκος, Δημητρίου και Σιέλης, ενώ με τον Αβραάμ μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Πηγή: shootandgoal.com