Βαθμολογία

Κώστα είμαστε όλοι δίπλα σου!

Αυτός ο αγώνας δεν δίνει βαθμούς και τρόπαια. Αυτός ο αγώνας χαρίζει την ίδια τη ζωή. Είναι ο αγώνας που δίνει ο Κώστας, μαθητής του 6ου Λυκείου και πιστός φίλος της ΑΕΛ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι επιτακτική η ανάγκη να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Οι φίλοι και συμμαθητές του από το 6ο Λύκειο πήραν την πρωτοβουλία και η ΑΕΛ σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 αποφάσισαν να  συμμετέχουν με όλες τις δυνάμεις τους. Η ΑΕΛ το έχει υποσχεθεί, άλλωστε, από την ημέρα που δημιούργησε τη δική της Τράπεζα Αίματος, δεσμευόμενη ότι θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε συνανθρώπου που έχει την ανάγκη μας. Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα που αφορούν την βοήθεια στον συνάνθρωπο δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρόν σε αυτόν τον αγώνα ζωής.

Τη Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, στις 4μ.μ. στο Στάδιο Αλκαζάρ, η ΑΕΛ, η ομάδα του Τυρνάβου 2005, οι μαθητές του 6ου Λυκείου Λάρισας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων "Monsters" καλούν όλους τους Λαρισαίους αλλά και όλους τους φιλάθλους του νομού μας στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Θα είμαστε εκεί για να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και ταυτόχρονα με την οικονομική μας συνεισφορά να βοηθήσουμε ώστε ο Κώστας να χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατόν. Μόλις 3 ευρώ είναι το αντίτιμο και οι συμμαθητές του έχουν ξεκινήσει ήδη μεγάλο αγώνα για την διάθεση των εισιτηρίων απευθυνόμενοι στις επιχειρήσεις της πόλης μας, ενώ η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναλάβει την ενημέρωση όλων των σχολείων του Νομού μας. Στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης πολύτιμη είναι η αρωγή των Παλαιμάχων της ΑΕΛ και της ΕΠΣΛ.

Επί του παρόντος, εισιτήρια θα διατίθενται από αύριο (Δευτέρα 7/4) το απόγευμα από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITYSTORE (Μανωλάκη 9-11),  από τα γραφεία της ΑΕΛ επί της Μ. Αλεξάνδρου 35 (5μ.μ.-9μμ.) και από τα γραφεία του ΣΦ "Monsters" (Περραιβού 8).  Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει η ΑΕΛ 1964 προς τη διοίκηση του ΕΑΚΛ για την δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου Αλκαζάρ.