Βαθμολογία

Αφεντικό από νωρίς...

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησαν τα πλέι οφ της Football League από τα οποία δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα και η τρίτη θα παίξει μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος της πρώτης κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους. Μόλις στο 6' ο Κώστας Καπετάνος άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάριο Γκούρμα με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η συνέχεια όμως ανήκε στους γηπεδούχους. Η Κέρκυρα από το 15' και μετά ήταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο και πίεζε ασταμάτητα. Ο Καραδέμητρος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γεωργίου στο 12', αλλά ακολούθησε μπαράζ χαμένων ευκαιριών. Τελικά στο 39' ο Δημήτρης Σουάνης με κοντινή κεφαλιά έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ξανά πρωταγωνίστρια την Κέρκυρα, με τον Σουάνη να σημαδεύει το δοκάρι του Γεωργίου και τον Μπαλντοβαλίεφ να κάνει το ίδιο λίγα λεπτά αργότερα. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν ο μοιραίος της ομάδας του καθώς έχασε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες.