Βαθμολογία

Πρωτιές και νίκες στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΙΡΚΟΥΙ

Με πρωτιές και νίκες στο ενεργητικό τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ποδηλατικού Α. Σ. Πηνειού από την Λίμνη Κάρλα του Ν. Μαγνησίας όπου διεξήχθη  στις 29-30 Μαρτίου, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος, στο αγώνισμα χρονομέτρου και αντοχής σε όλες τις μικρές κατηγορίες και γυναικών. Οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο σύνολο των αθλητών που είχαν να αντιμετωπίσουν δυνατούς αθλητές από την Κεντρική Ελλάδα. Τα αποτελέσματα των αγώνων από τις δύο μέρες έχουν ως εξής:

Στο αγώνισμα χρονομέτρου :                                   Στο αγώνισμα δρόμου αντοχής:

Κατηγορία Μίνι μικρά:                                            Κατηγορία Μίνι μικρά:                        

1ος Χατζής Γρηγόρης                                              1ος Δαλαβίκας Παναγιώτης

4ος Πολύζος Βασίλης                                               3ος Πολύζος Βασίλης

Κατηγορία Παμπαίδων:                                            5ος Δαλαβίκας Κυριάκος

10ος Γκουτζουρέλας Δημήτρης                                Κατηγορία Παμπαίδων:

Κατηγορία Παίδων:                                                  9ος Κολέτας Παναγιώτης

7ος Βλαχοστέργιος Παναγιώτης                              12ος Γκουτζουρέλας Δημήτρης

Κατηγορία Γυναικών:                                              15ος Συράκης Νίκος

1η Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα                    Κατηγορία Παίδων:

6η Κακαέ Ζωή                                                         9ος Βλαχοστέργιος Παναγιώτης  

                                                                                 Κατηγορία Γυναικών:

                                                                                 1η Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα 

Σε αγώνα Σιρκουί  που διοργανώθηκε στη πόλη μας την Κυριακή 5 Απριλίου ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ συμμετείχε με 19 αθλητές, πέτυχαν νίκες και έλαβαν καλές θέσεις στο σύνολο των 100 αθλητών από  πολλά μέρη της Ελλάδας.

Στην κατηγορία Μίνι Μικρά  την 1η θέση κατέλαβε ο Χατζής Γρηγόρης, την 2η ο Δαλαβίκας Παναγιώτης, 6η ο Πολύζος Βασίλης. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Κολέτας Παναγιώτης κατέλαβε την 4η θέση, ενώ στην κατηγορία Παίδων ο Βλαχοστέργιος Παναγιώτης στην 14η.

Στην κατηγορία Ανδρών οι αθλητές μας έκαναν πολύ  καλή εμφάνιση αν υπολογιστεί το γεγονός ότι στον αγώνα έλαβε μέρος και η επαγγελματική ομάδα της SP Τableware όπου οι 3 αθλητές της κατέλαβαν τις πρώτες 3 θέσεις. Ο Κακαές Βάιος τερμάτισε 11ος ο Τσιρανίδης Νίκος στην 14ος , ο Μπαμπαράμος Ντίνος 22ος όπου μαζί με τον Τσαλαμέγκα Κώστα 26ο συμμετείχαν για πρώτη φορά σε σιρκουί αγώνα. Ο Καραγγέλης Δημήτρης κατέλαβε την 26η θέση και ο πρωτοεμφανιζόμενος Καμπάς Αλέξανδρος την 34η θέση. Στην κατηγορία Μάστερ 1ος τερμάτισε ο Πίσκος Στέλιος, 2ος ο Δαλαβίκας Κώστας, 6ος ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα Τζαβέλας Θανάσης, 8ος ο Νταούτης Βασίλης  και ο Πολύζος Ηρακλής στην 9η θέση τερματίζοντας με τεχνικό πρόβλημα.

O Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός εύχεται πολλά συγχαρητήρια για τις νίκες και τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές. Ακόμα ευχαριστεί το χορηγό κατάστημα ποδηλάτων  “Δαλαβίκαςbikes”για την υποστήριξη που  παρέχει  στην ομάδα. Επόμενος αγώνας είναι ο αγώνας ΜΤΒ που διοργανώνει ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στα Βούναινα στις 13 Απριλίου με την υποστήριξη του Μικρασιατικού Συλλόγου “H καθ΄ ημάς Ανατολή” και  σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλελέρ.