Βαθμολογία

Έκπληξη στο «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης»

Ανέλπιστη νίκη πήρε ο Π.Ο.Ε. μέσα στην έδρα του Αβέρωφ, όπου κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-3, παρ’ όλα αυτά όμως δεν προλαβαίνει να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα της Ελασσόνας ήταν πολύ καλή και κατάφερε να φτάσει στην δίκαια αυτήν νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Π.Ο.Ε. ήταν αυτός που απείλησε πρώτος την αντίπαλη εστία, όταν στο 25’ ο Καραμάνος έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μπουρονίκος απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα μια κεφαλιά του ίδιου παίκτη είχε την ίδια κατάληξη, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Π.Ο.Ε. μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 53’ όταν ο Λύκα έκανε ένα σουτ, με την μπάλα αρχικά να πάει στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Νίκου έκανε το 0-1.

Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, όταν ο Ντούφας μετά από πάσα του Καλύβα, πέρασε και τον Μπουρονίκο και έκανε το 0-2. Τέλος, το 0-3 σημειώθηκε στο 72’ όταν ο Λύκα έσπασε την μπάλα στον Πρέγκα, που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Τέλος, να σημειωθεί ότι το Αβέρωφ είχε κι ένα δοκάρι στο 88’ με τον Κίτσιο.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Μπουρονίκος, Καφφές Ζ., Κλεισιάρης, Περδίκης, Μητρακούλης, Καφφές Σ.(46’ Νινόπουλος), Βαΐτσης, Κίτσιος, Τσαντζαλής(46’ Μπάρδας), Ελευθέρογλου, Τσιρβούλης.

Π.Ο.Ε.(Νίκος Οικονόμου): Κλεισιάρης, Γκανάτσιος, Σκάντζος, Μπούσιας, Γιούρι, Κουτσογιάννης(80’ Βαρνάς Σπ. λ.τ.), Βαρνάς Ν.(40’ Καλύβας λ.τ.), Λύκα, Καραμάνος(70’ Πρέγκα), Σισμανίδης, Ντούφας.