Βαθμολογία

Μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ η Νίκαια

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η ΑΕΔ Νίκαιας, που κέρδισε την Δόξα Ομορφοχωρίου και βρίσκεται ακόμα πολύ κοντά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Νίκαιας, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και παίζοντας καλό και συγκροτημένο ποδόσφαιρο θα μπορούσε να φτάσει και σε μεγαλύτερο σκορ, αν ο τερματοφύλακας της Δόξας, Κωνσταντίνου, δεν ήταν σε τόσο καλή ημέρα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Χριστοδούλου έβγαλε μια σέντρα και ο Μπούκας σημάδεψε το δοκάρι του Κωνσταντίνου.

Στο 22’ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Ανδρώνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καπετάνιος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο επιθετικά και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 75ο λεπτό, όταν με κεφαλιά στο παραθυράκι ο Μπακαρτζής έκανε το 1-1. Στο 80’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Καραμπούζη στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χριστοδούλου, με τον Κωνσταντίνου αρχικά να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Μπούκας έκανε το 2-1. Στο 85’ ο Λέανδρος Γκατζούλης έκανε ένα σουτ, αλλά ο Κωνσταντίνου και πάλι απέκρουσε, ενώ δύο λεπτά αργότερα έκανε το ίδιο σε σουτ του Χριστοδούλου.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Ακρίβος, Στατήρης, Μπούκας, Χρηστίδης, Γκατζούλης Δ.(60’ Μπακαρτζής), Χριστοδούλου, Νούσιος(65’ Γκατζούλης Λ.)

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ., Ιορδανίδης, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Μάρκου, Χριστοδούλου Ρ., Ανδρώνης, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι.

Θέλει Ακρίβο ο Αστέρας Τρίπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΔ Νίκαιας, Γιώργος Ακρίβος, βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης που είναι γεννηθείς το 1997 αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ αυτήν την στιγμή στην ομάδα της Νίκαιας.