Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη ο Σμόλικας

Νίκη με σκορ 3-2 κατάφερε να πάρει ο Σμόλικας Φαλάνης, απέναντι στον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Ηρακλή Χάλκης και πλέον έχει συγκεντρώσει 48 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Δάσσιος με σουτ έγραψε το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να πάρουν και κεφάλι στο σκορ, όταν στο 25’ ο Τζατζάκης έκανε το 1-1, ενώ στο 40’ ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σμόλικας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’ όταν μετά από προσπάθεια του Δάσσιου, η μπάλα κατέληξε στον Πατσή που έκανε το 2-2. Τελικά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 65’ με τον Πατσή, μετά από πάσα του Κολοβού να κάνει το 3-2.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Αντωνίου, Νεστορίδης, Θάνος, Δολιάνης, Κολοβός, Μπαρούτας, Κόκρας(90’ Λιάνος), Τσιρόπουλος(70’ Τανάγιας Γ.), Δάσσιος, Πατσής(80’ Λιάκος).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Πρίφτης, Μάνης, Κουσιώρας Κ., Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Θυμάκης(65’ Τζεμολάρι).