Βαθμολογία

Απέδρασε με το τρίποντο από τα Καλύβια

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Καλοχωρίου, που κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 2-4 τον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων και ελπίζει ακόμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο Μάρκου Κ., έκανε την αρχή στο 11ο λεπτό, όταν με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22’ έκανε το 0-2 με πολύ όμορφο σουτ. Στο 34’ ο Σαμπάνης μετά από πάσα του Σαΐτη έκανε το 3-0. Στην συνέχεια, το Καλοχώρι είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες για γκολ, το οποίο πέτυχε στο 52’ όταν ο Λιούσκας τροφοδότησε τον Σαμπάνη που κατάφερε να κάνει το 0-4.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με δύο προσωπικά τέρματα του Σιαμάτρα.

Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων: Μπερνάντο, Καντολάρι, Παπαδήμος(46’ Ζιακούλης), Κουτσογιάννης, Νταμπώσης, Μάκρου, Σιαμάτρας, Μπούνα, Καραγιάννης(46’ Ζαρώτης), Μπαργιάννης(46’ Γκόλτσιος), Κόντος.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Καραΐσκος, Λίτσιος, Καπετάνι(46’ Μούμος), Σαΐτης, Έξαρχος, Μάρκου Κ.(80’ Λούγκος), Σαμπάνης(71’ Λίταινας), Λιούσκας.