Βαθμολογία

Έμειναν στο Χ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 παρέμειναν Ηρακλής Λάρισας και Αχιλλέας Φαρσάλων, με τις δύο ομάδες να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για την νίκη, αλλά τελικά να αρκούνται στον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι αρχικά, αλλά ο Αχιλλέας κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά στην συνέχεια και λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κάνοντας το 1-1 που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στο 3ο λεπτό, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Λάρισας, όταν ο Μπάρδας εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά ο Σακελλαρίου απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 12’ ο Αχιλλέας απάντησε, όταν ο Γκατζόγιας έκανε μια κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Στο 15’ ο Τσούλης μεταβίβασε ωραία στον Θεοχάρη, που βρέθηκε απέναντι στον Μαγαζιώτη, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να αποκρούει την μπάλα.

Στο 21’ ό Χατζής με προσωπική ενέργεια βρέθηκε στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι. Στο 26’ ο Αχιλλέας μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Αντωνιάδης εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Τσιανάκα και αυτός την έδωσε στον Λυμπέρη που με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Τελικά, ο Ηρακλής κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 42’ όταν ο Χατζής έδωσε στον Φιλίππου, αυτός έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Λουκανίκα, που κατάφερε να κάνει το 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Λουκανίκα να σημαδεύει το οριζόντιο και τον Σακελλαρίου να αποκρούει στην συνέχεια σε κόρνερ.

Τέλος, πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Ηρακλή, κύριος Νίκος Φιλίππου απένειμε ένα αγαλματίδιο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κοτούμπα που φεύγει για Γερμανία, για την 3ετή προσφορά του στην ομάδα.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Ντελόπουλος, Ζιούστης, Κοτούμπας, Παραφέστας, Τσέλιγκας, Φιλίππου, Χατζής(65’ Μπέης), Μπάρδας(85’ Βάσσος), Σάββας(71’ Κουρούμαλος).

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Σακελλαρίου, Μαργαριτόπουλος, Λυμπέρης, Δημακόπουλος, Αντωνιάδης, Μακρής, Γκατζόγιας(84’ Παλαμίδας), Τσιανάκας, Τσούλης, Παπαγεωργίου, Θεοχάρης.