Βαθμολογία

H ΑΕΚ «πέρασε» από την Κρήτη

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η AEΚ κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κρουσώνα με 2-1, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες της Ένωσης έκαναν στο πρώτο ημίχρονο αρκετά λάθη στην άμυνα και ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε ο Σκουτέλης και «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 33΄. Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 56΄ ο ΠΑΟ Κρουσώνα έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαλκιαδάκης. Δύο λεπτά (58΄) αργότερα η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τσιρίλο, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ. Όσο ο χρόνος περνούσε οι παίκτες του «Δικεφάλου» έδειχναν να αγχώνονται όλο και περισσότερο, αλλά στο 74΄ ο Τσεβάς με δυνατό σουτ ισοφάρισε. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σημείωσε ο Πλατέλλας με κοντινή προβολή στο 82΄.
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος (84΄ Καραταράκης), Σκουτέλης, Μπουρσέλης, Παππάς (58΄ Καπετανάκης).
AEK: Βούρας, Γεωργέας, Τσουμάγκας (67΄ Πεταυράκης), Σταθάκης (61΄ Τσεβάς), Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.