Βαθμολογία

Οι παλαίμαχοι έζησαν μεγάλες στιγμές στον Αμπελώνα

Τουρνουά Παλαιμάχων διεξήχθη την Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο Αμπελώνα ανάμεσα στις εξής ομάδες: ΑΕΛ, Μικτή Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Αμπελωνιακός. Την διοργάνωση ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού κ. Νίκος Αγριόδημος μαζί με τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Καπετανόπουλο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν άμεσα και ένθερμα στο κάλεσμα που τους έγινε. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο απόλαυσαν το παιχνίδι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μιας και οι περισσότεροι από αυτούς υπήρξαν μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες, εκείνο που θριάμβευσε ήταν η απαράμιλλη αγωνιστικότητα καθώς και το ήθος που διέκρινε όλους τους παίκτες.

Τα συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν στους διοργανωτές γιατί με την πράξη τους αυτή δίνουν πολύ μεγάλη αξία στο ευ αγωνίζεσθε. Καθώς επίσης και στο σύνολο των παλαιμάχων που βρέθηκαν στον Αμπελώνα. Ευχόμαστε να γίνονται πάντα τέτοιες όμορφες προσπάθειες έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

ΑΕΛ – Μικτή Θεσσαλονίκης 0-1 (Χατζόγλου 30’)

ΑΕΛ: Κυριακούλης, Πατσιαβούρας, Ράμμος, Βουρούκος, Νασιάκος, Τζιότζιος, Κολομητρούσης, Τσακμακίδης, Μπεριτζάς, Γκόλαντας, Αβραμούλης.

Μικτή Θεσσαλονίκης: Κεχαγιάς, Παπαμιχαήλ, Παρασχάκης, Κιουμουρτζής, Σταυρίδης, Αϊδινίου, Χατζόγλου, Σεντελίδης, Σουργούτης, Θαναηλάκης, Κουγιουμτζίδης.

Αμπελωνιακός – ΠΑΟΚ 0-0

Αμπελωνιακός: Μπουγάτσας, Κατσής, Γκουγκουλής, Δράμης, Φακίτσας, Κουσιέρας, Πετρίκης, Ζιωγάκης, Μαυροδήμος, Μαχούχας, Χρυσοβέργης.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Παπαχρηστούδης, Γιώκας, Καπουσούζης, Καληφούλης, Στυψιανός, Καπετανόπουλος, Τερζανίδης, Καραγεωργίου, Βουτσιάς, Μουστάκας. Αγωνίστηκαν και οι: Κουκίδης, Καραχρηστιανίδης.

Μετά το 0-0, ο Αμπελώνας κέρδισε με 5-4 τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι. Οι ηττημένοι (ΑΕΛ με ΠΑΟΚ) έπαιξαν ξανά και νικητής αναδείχθηκε η ΑΕΛ όπου στο 10’ με ωραία ατομική προσπάθεια ο Τζιότζιος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και σημείωσε το γκολ.

ΑΕΛ: Κυριακούλης, Παπαντωνίου, Παραφέστας, Βασιλείου, Βιλανάκης, Πλίτσης, Λιάπης, Τσιτσιλής, Λόης, Παπαρίζος, Σελιώνης.

Στον μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν ο Αμπελωνιακός με την Μικτή Θεσσαλονίκης. Νικήτρια του Τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 1-2. Στο 20’ ο Χατζόγλου άνοιξε το σκορ (0-1), οι φιλοξενούμενοι στο αμέσως επόμενος λεπτό έχασαν πέναλτι, στο 25’ ισοφάρισε ο Φωτόπουλος για τον Αμπελώνα. Και στο 30’ στην εκπνοή ο Τσιόκας έκανε το 1-2.

Την απονομή έκανε ο κ. Παιδής Αθανάσιος (Υποψήφιος Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλες τις ομάδες καθώς και επίσης και ανθοδέσμες στην διαιτησία. Ο κ. Καραγεωργίου από την ομάδα του ΠΑΟΚ τράβηξε το λαχνό με το νούμερο 707 που κλήρωνε για ένα μηχανάκι από την διοίκηση του Αμπελωνιακού.