Βαθμολογία

«Πλημμύρησε» από λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές ο Αμπελώνας

Την Δευτέρα το μεσημέρι, στο γήπεδο Αμπελώνα διεξήχθη αγώνας μεταξύ του Αμπελωνιακού και την ΑΕΛ (παιδικό και προπαιδικό τμήμα) στο πλαίσιο του Τουρνουά που διοργάνωσε η διοίκηση των πρασίνων.

Τα παιχνίδια είχαν διάρκεια 30 λεπτών και πραγματικά οι μικροί παίκτες τα έδωσαν όλα και θέαμα και πολύ μαχητικότητα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τις προσπάθειες των λιλιπούτειων παικτών χειροκρότησαν οι φίλαθλοι που ήταν στις κερκίδες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αμπελωνιακός – ΑΕΛ 1-2 (Παιδικό)

Στο 25’ η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ όταν η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά πήρε ο επιθετικός Πατσιαούρας ο οποίος από πολύ κοντά σούταρε και έκανε το 0-1. Στο 28’ από κόρνερ του Πούλιου με ωραία προβολή ο Χιούσκα ισοφάρισε. Τέλος στο 30’ με ωραίο πλασέ ο Θεοχάρης από την ΑΕΛ έκανε το 1-2.

Αμπελωνιακός: Βαρσάμης Λ., Αρσένης, Παντίδης, Βαρσάμης Λ., Χιούσκα, Νταφούλης, Χιούσκα Μ., Αλεξανδρής, Πούλιος, Παπαστεργίου, Μπόντης.
Αγωνίστηκαν επίσης: Ροκάϊ, Γιάννας, Παπαπολυμέρου.

ΑΕΛ: Μπλαντέμης, Πουρνάρας, Καλαπανίδας, Κιρμιτζής, Μπούσιας, Λιόντος, Χριστιανός, Μάτα, Πατσιαούρας, Θεοχάρης, Ρουγκιώτης.

Αμπελωνιακός – ΑΕΛ 0-1 (Προπαιδικό)

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού κ. Αγριόδημος στον κ. Παπαγεωργίου για τον γιο τον Αποστόλη (16 ετών) που ήταν παίκτης του Αμπελωνιακού και έφυγε πριν 2 χρόνια από την ζωή.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Πόνηρου Γιώργου, ο οποίος ήταν παίκτης πολλά χρόνια παράγοντας του Αμπελωνιακού και έφυγε από την ζωή.

Στο 30’ με ωραία ατομική προσπάθεια ο Μιλτιάδης για την ΑΕΛ έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αμπελωνιακός: Νάκιε, Χιούσκα, Αβέλας, Γκαμπέτας, Γιάννας, Γκαντάρας, Παπαζιάκας, Γκιόνα, Χότζα, Γκόζι, Βαρσάμης.
Αγωνίστηκαν επίσης: Σουρλατζής, Γκάλαβος, Χιούσκα, Σπυρόπουλος, Λάπης.

ΑΕΛ: Σταθόπουλος, Τέλιος, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Δαμασουλιώτης, Δίχρης, Χριστιανός, Λεπενιώτης, Σταύρος, Μιλτιάδης, Κακαβιάρης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Στέλιος Χατζηλιόντας.