Βαθμολογία

Αντωνίου: «Η νίκη αφιερωμένη στο Νίκο…»

Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς κ. Σωτήρης Αντωνίου μετά το τέλος του αγώνα στη Νεοκαισάρεια τόνισε: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νεοκαισάρειας για την φιλοξενία τους, σε ένα παιχνίδι που πραγματικά είχε μεγάλη σημασία γι’ αυτούς αυτοί δίδαξαν πολιτισμό, επίσης θα ήθελα να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Αποστόλη Στύλο για την πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει, είναι δικό του δημιούργημα και πιστεύω ότι δεν είναι τυχαία σε αυτήν την θέση. Εμείς από την άλλη πλευρά όσο αναφορά τον αγώνα είχαμε πάρα πολλές απουσίες παρόλα αυτά σταθήκαμε άξιοι των περιστάσεων και σε αυτό το παιχνίδι.

Παίξαμε αρκετά ψιλά, είμασταν καλά διαβασμένοι, παίξαμε με δύο σέντερ φορ ώστε να μην μπορέσει η ομάδα της Νεοκαισάρειας να κατεβάσει την μπάλα εύκολα, νομίζω ότι το πετύχαμε. Για 30-35 λεπτά είμασταν καλύτερη από τον αντίπαλο αλλά δεχτήκαμε ένα τέρμα από κόρνερ, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, με πεσμένη ψυχολογία μπήκαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές σε ήρεμο κλίμα, είπαμε ότι είμαστε καλύτεροι του αντιπάλου και ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι, έτσι και εμείς σε ένα κόρνερ, ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έκανε την ισοφάριση, αν είχαμε καλύτερη τελική προσπάθεια και στον Τσατσαλίδη και στον Χατζηλιάδη και στον Τσιρογιάννη πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές, γιατί, την μεγάλη ευκαιρία την χάσαμε με τον Τσατσαλίδη, σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για τον βαθμό της ισοπαλίας, την οποία θα θέλαμε να την αφιερώσουμε όλα τα παιδιά και εγώ στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Γούτο που είχε ένα ατύχημα στο πόδι του και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός, του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας».