Βαθμολογία

Η συγκινητική ενέργεια του Ρονάλντο προς 14χρονο νεαρό

Μία ακόμη συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές τον 14χρονο Πολωνό, Νταβίντ Πάβλατσικ και το ίνδαλμά του, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Αύγουστο, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Υπέστη πολλαπλά εσωτερικά τραύματα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι γονείς του τον πήγαν σε ειδική κλινική που ειδικεύεται σε σοβαρά περιστατικά.

Εκεί οι γιατροί είπαν στους γονείς του παιδιού, ότι ένας παράγοντας που μπορεί να τον βοηθήσει για να ξυπνήσει ήταν με το να ακούσει διάφορα αγαπημένα του πράγματα. Από την ηλικία των 3 ετών τον «εξίταραν» τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο! Η διαδικασία ξεκίνησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και μετά από 3 μήνες ο Πάβλατσικ ξύπνησε ακούγοντας γκολ του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης! Τα συγκεκριμένα, μάλιστα, δεν ήταν γκολ που σημείωσε με την φανέλα της «βασίλισσας», αλλά με αυτή την εθνικής Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα των μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με τη Σουηδία.

Το δωμάτιο του 14χρονου γέμισε με αφίσες του CR7. Η ιστορία έγινε αντιληπτή από την εφημερίδα της πατρίδας του «Fakt», η οποία ενημέρωσε σχετικά το Ρονάλντο. Ο Νταβίντ Πάβλατσικ μετέβη την περασμένη Τρίτη στη Μαδρίτη με τους γονείς του για να συναντήσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2013. Ξεναγήθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», είδε τη Ρεάλ να νικάει τη Ντόρτμουντ με 3-0 στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και μετά τον αγώνα είχε την ευκαιρία να το συναντήσει από κοντά.

Ο Πορτογάλος σταρ αγκάλιασε τον πιτσιρικά, του έδωσε μια φανέλα με αυτόγραφο, φωτογραφήθηκε μαζί του, ενώ τον κάλεσε με την οικογένειά του να παρακολουθήσουν και τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον, βέβαια, προκριθεί η Ρεάλ. Μετά από αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε, ο 14χρονος με την οικογένεια πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο και εκεί τους συνάντησε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.