Βαθμολογία

Τα παλικάρια από την Αγιά!

Ο Δωτιέας Αγιάς πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα έμεινε όρθιος στη Νεοκαισάρεια κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα (1-1).

Το γκολ για την Λαρισινή ομάδα σημείωσε ο επιθετικός της ομάδας Γιώργος Τσατσαλίδης. Πραγματικά ήταν ένας παλικαρίσιος βαθμός κόντρα σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και αυτό σίγουρα έχει μεγάλη αξία για το συγκρότημα του Σωτήρης Αντωνίου.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Ο Τσατσαλίδης οδηγεί την μπάλα προς την μεγάλη περιοχή, ο Σακελαρίδης τρέχει εκτός περιοχής να διώξει την μπάλα και συγκρούονται με τον Τσατσαλίδη.

15' Φάουλ εκτελεί ο Παυλίδης, στην αγκαλιά του Λαμπρόπουλου.

29’ Φάουλ σε καλό σημείο, εκτελεί ο Λούγκος και ο Σακελαρίδης με το ένα χέρι αποσοβεί τον κίνδυνο.

31' Καλό σουτ του Πετρουζέλη μπλοκάρει σταθερά ο Σακελαρίδης.

35' Σέντρα από τον Παυλίδη κεφαλιά ο Τασίδης στο δοκάρι η μπάλα και με γροθιές ο Λαμπρόπουλος απομακρύνει σε κόρνερ.

36' Κόρνερ που εκτελεί ο Παυλίδης και 1-0. Γκολ απευθείας από το κόρνερ.

43' Καλό σουτ του Μακράκη μπλοκάρει ο Λαμπρόπουλος με δεύτερη προσπάθεια.

57' Πλασέ του Μακράκη δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

58' Πολύ καλό φάουλ εκτελεί ο Τσιρογιάννης και ο Σακελαρίδης με υπερένταση σε κόρνερ.

59' Κόρνερ εκτελεί ο Τσιρογιάννης, κεφαλιά ο Τσανάκας στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, στην επιστροφή της την βρίσκει ο Τσατσαλίδης με το κεφάλι και κάνει το 1-1.

61' Ο Βαλαώρας κάθετη πάσα στον Τσατσαλίδη που τριπλάρει τον Σακελαρίδη και σε κενή εστία κάνει το σουτ αλλά η μπάλα αναπηδούσε και το σουτ καταλήγει άουτ.

64' Ο Τρικαλόπουλος πασάρει στον Ευαγγελόπουλο αυτός το σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

69' Καλό σουτ του Τρικαλόπουλου αποκρούει ασθενές ο Λαμπρόπουλος ο Ευαγγελόπουλος το ριμπάουντ κάνει το σουτ αλλά ο Λαμπρόπουλος αποκρούει σε κόρνερ.

82' Ο Κατσίκης πασάρει στον Τσιρογιάννης αυτός τριπλάρει και σουτάρει πάνω στον Σακελαρίδη.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Σακελαρίδης, Λάλας, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου (84’ λ.τ. Τσαγκαράκης), Παυλίδης, Τρικαλόπουλος, Μακράκης, Ευαγγελόπουλος (73’ Μπαγγέας), Παλμίδης.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Λαμπρόπουλος, Ριζούλης, Λούγκος (55’ Χατζηλιάδης), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης ( 90’ Τσακάλι), Τσιρογιάννης (85’ Νταγιάντας), Βαλαώρας, Ντακούλας, Κατσίκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακαλίδης Ι., Γούτας Σ., Χριστακόγλου Γ., Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

*Το βαθμό της ισοπαλίας αφιέρωσαν οι παίχτες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γούτο Νίκο, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Νάουσα, αλλά μόλις χτες έγινε διάγνωση από τον κ. Καλαμπάκα Κων/νο για σπάσιμο στο δεύτερο μετατάρσιο. Παίχτες, προπονητές και διοίκηση του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

** Ο Δωτιέας ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία την διοίκηση της Νεοκαισάρειας.