Βαθμολογία

Η Ε.Π.Σ.Λ. συγχαίρει την ΑΕΛ

Προς το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΕΛ 1964

ΛΑΡΙΣΑ

Κύριε Πρόεδρε

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη μεγαλειώδη επιτυχία της ομάδας μας, της πολυαγαπημένης όλων ΑΕΛ, να κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, ενός πρωτόγνωρου Θεσμού και να πιστοποιήσει σε όλους ότι προορισμός της και στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί και να επιτυγχάνει, σε όποιο αγωνιστικό επίπεδο συμμετέχει.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, είναι ο προάγγελος άλλων μεγάλων επιτυχιών και καταξιώσεων της ομάδας μας, που χρονικά αναμένουμε και οι οποίες θα ολοκληρωθούν με την επάνοδο της ΑΕΛ στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια απευθύνονται επίσης στους  ποδοσφαιριστές, το προπονητικό «τιμ» και τους χιλιάδες φιλάθλους μας, για τη συνεχή και συνεπή τεράστια προσφορά τους, που εκ του ασφαλούς οδηγεί την ΑΕΛ στην καταξίωση.

Έπαινος και συγχαρητήρια, ασφαλώς και θα πρέπει να απονεμηθούν προς τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και τον Χορηγό της, που με τις πετυχημένες και συνεχείς προσπάθειές τους, συνεχίζουν την πολύτιμη προσφορά τους, τα αποτελέσματα της οποίας ξεκίνησαν να προβάλλουν, με πρώτο αυτό της Λειβαδιάς.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, σαν θεσμικός παράγοντας που εκπροσωπεί το Λαρισινό ποδόσφαιρο και βρίσκεται πάντα δίπλα, αρωγός και συμπαραστάτης της πρώτης και κορυφαίας ομάδας του Νομού μας, δικαιούται να πανηγυρίζει και να υπερηφανεύεται για όλες τις επιτυχίες της ΑΕ, σαν αυτή της Λειβαδιάς και σ΄ αυτές που σύντομα έρχονται.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.