Βαθμολογία

Πλήρωσε τα αμυντικά λάθη του ο Αμπελωνιακός

Ο Αμπελωνιακός γνώρισε την ήττα στο γήπεδό του την Κυριακή το μεσημέρι, αυτή την φορά από τη Νάουσα με σκορ 1-2 και παρέμεινε καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα της Λάρισας αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Νάστα, δέχθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο γκολ στην επανάληψη και έχασε.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Αμπελωνιακός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούρου στο 70’ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι είχαν μία κλασσική ευκαιρία στα πρώτα λεπτά να σημειώσουν άλλο ένα γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από εκεί και πέρα δεν κατάφεραν να «πατήσουν» στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη η Νάουσα που ήθελε πάρα πολύ τους βαθμούς για την σωτηρία της, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του Αμπελώνα και πήρε το τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα

13’ Τετ α τετ του Νικόλτση, διώχνει με τα πόδια ο Τρούκης.

15’ Από σέντρα του Κακαβίτση από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Νάστας έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα άουτ.

17’ Κεφαλιά του Μπενίσκου, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μεζίνι τον κίνδυνο.

19’ Ο Κακαβίτσης από αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ.

22’ Ο Τζιαρτζιάνης έκανε ένα ωραίο σουτ από αριστερά η μπάλα άουτ.

40’ Ο Νάστας με ένα αριστερό σουτ από πολύ μακριά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 1-0 (το αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του Μαυρίδη).

47’ Από πλάγιο του Αργυρίου, γυριστό σουτ του Μπενίσκου μέσα στην περιοχή η μπάλα στα δίχτυα (1-1).

67’ Από πάσα του Νικόλτση, ο Μπενίσκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τρούκη να διώχνει.

68’ Ο Αργυρίου εκτέλεσε το φάουλ, στο δεύτερο δοκάρι ο Πέϊκος με σουτ κάνει το 1-2.

70’ Ο Κούρο του Αμπελωνιακού αποβάλλεται απευθείας με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κεφαλά.

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Χατζούλης, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Μεζίνι (56’ Γκαμπέτας), Κομισόπουλος, Νάστας, Ρόκκα, Κακαβίτσης (71’ Βασιλειάδης), Κούρο, Συκιώτης (32’ Μπίκος).

Νάουσα: Κύρου, Παπατάνος, Κοσμάς (46’ Παπαδής), Πέϊκος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Αργυρίου, Μουρίκι (91’ Χατζηγεωργίου), Μπενίσκος, Νικόλτσης (87’ Νίκου), Περηφανόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μιχαηλίδης, Φλώτσιος, Σοφός.