Βαθμολογία

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Κεραυνό

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Κεραυνός Παραποτάμου, μέσα στην Φαλάνη επί του Φαλανιακού και πλέον αισθάνεται πιο σίγουρος στην μάχη που δίνει φέτος για παραμονή στην κατηγορία. Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν 0-0, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δαλακώνης κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ και να δώσει έτσι το τρίποντο στην ομάδα του.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να απειλήσουν από νωρίς, όταν στο 7’ ο Σαΐτης έβγαλε μια σέντρα και ο Ελνταουάσα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Πανταζής έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ζήκος απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κόκκινος έκανε ένα σουτ στο 55’ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βασίλεβ έκανε μια σέντρα στην περιοχή με τον Βάιο να βγαίνει και να διώχνει την μπάλα με το χέρι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παππάς έκανε ένα σουτ από μακριά αλλά αμυντικός του Φαλανιακού πετάχτηκε και έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι και ενώ αυτήν είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Στο 64’ ο Καπετάνιος έκανε ένα σουτ, αλλά οι αμυντικοί του Φαλανιακού έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 68’ ο Σέσι βρέθηκε στην περιοχή και δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δαλακώνης με κεφαλιά κατάφερε να πετύχει γκολ και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Βάιος, Παύλου, Φραγκογούλας Β., Κολοβός Κ., Πολύζος, Βαρσάμης, Πανταζής, Σέσι, Σαχίνι(89’ Σακελλαρίου), Μανακούσιος, Κόκκινος.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος(44’ Ναΐμ λ.τ.), Πάσχος, Καραούλης, Ελνταουάσα, Δαλακώνης, Σαΐτης(86’ Σερίφης Β.), Παππάς, Βασίλεβ(73’ Κουκουτσέλος), Καπετάνιος, Σερίφης Τρ.