Βαθμολογία

Το καθάρισε από το πρώτο μέρος

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει η Δόξα Βλαχογιαννίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, καθώς αυτήν την φορά επικράτησε του Αβέρωφ με το ευρύ 5-1 και πλέον πέρασε την ομάδα της Λάρισας στους τρεις πόντους.

Στο 20ο λεπτό, η Δόξα άνοιξε το σκορ όταν ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λιόλιος κέρδισε μια κόντρα από αντίπαλο αμυντικό και έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 28ο λεπτό, με τον Λισγάρα που έκανε το 2-1.

Στο 39’ ο Ξεφτέρης μετά από πάσα του Κοντοθανάση έκανε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 42’ όταν και διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 4-1. Τέλος, στο δεύτερο μέρος το Βλαχογιάννι πέτυχε και πέμπτο γκολ, όταν στο 80’ ο Λιόλιος έδωσε στον Τασιούλη κι αυτός έκανε το τελικό 5-1.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Κόκας(70’ Σγουραλής λ.τ.), Αθανασούλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν.(46’ Σεΐζης), Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Ξεφτέρης, Μήσιος Δ., Γκουρομπίνος(46’ Τασιούλης).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Γιάννης Αλεξούλης): Μπουρονίκος, Λισγάρας(50′ Κίτσιος), Μιχαήλ., Καφφές Ζ., Περδίκης, Βαΐτσης, Καψάλης, Νινόπουλος(55′ Καφφές Στ.), Μητρακούλης, Ταρταμπούκας, Ελευθερόγλου Γ(70′ Τσαντζαλής).