Βαθμολογία

Αυτόχειρας ο Π.Ο.Ε.

Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του ο Π.Ο.Ε., που ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ αρχικά κέρδιζε με σκορ 3-0. Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό αφήνει μια πικρή γεύση για την ομάδα της Ελασσόνας, που βρέθηκε τόσο κοντά στην νίκη.

Ο Φάμπιο έκανε το 1-0 στο 30’ για τους γηπεδούχους, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Π.Ο.Ε. έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Γιούρι να κάνει το 2-0. Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους, πέτυχε στο 70’ ο Καραμάνος κάνοντας το 3-0 και δίνοντας έτσι ελπίδες νίκης στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, ο Φιλοκτήτης κατάφερε να ανεβάσει στροφές και μείωσε στο 72’ σε 3-1, ενώ ο Λάιος έκανε το 3-2 στο 83ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, ο Δαλαμπύρας καθάρισε για την ομάδα της Μελιβοίας, όταν στα τελευταία λεπτά έκανε το τελικό 3-3, χαρίζοντας στην ομάδα του τουλάχιστον τον πόντο της νίκης.

Π.Ο.Ε.(Νίκος Οικονόμου): Κλεισιάρης, Γκανάτσιος, Σκάτσος(75’ Ζυγογιώργος λ.τ.), Μπούσιας, Γιούρι, Κουτσογιάννης, Βαρνάς(70’ Πρέγκα), Φάμπιο, Καραμάνος(60’ Αδέλας), Σουλτανίδης, Ντούφας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πενίκης, Πλατσάς, Παπαηλίας, Κατσιάνος, Πενίκης(40′ Σελήνης λ.τ.), Καραμπάλιος(55′ Γκουντάρας), Ντούμος, Σενκάι(75′ Πασιάς Δ.), Κορδαλής, Δαλαμπύρας, Λάιος.