Βαθμολογία

Σπάσαν τα δοκάρια στο Ομορφοχώρι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Ομορφοχωρίου και Απόλλων Λάρισας, σε μια αναμέτρηση που είχε αρκετά δοκάρια και από τις δύο πλευρές.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό, όταν ο Μίμης Τσακμακίδης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 26’ οι γηπεδούχοι απείλησαν για γκολ, όμως η κεφαλιά του Ραμάι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντίνου. Στο 45’ ο Γκόλαντας με σουτ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, δεν συνέβη κάτι το ιδιαίτερο μέχρι και το 83’, όταν ο Τζήμουλας με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 93’ ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τασιόπουλος μπερδεύτηκε, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 96’ ο Τσακμακίδης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ρουμελιώτης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε προς την εστία του και στην συνέχεια, δοκάρι και κόρνερ.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ., Ιορδανίδης, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης(19’ Μωραΐτης), Ανδρώνης, Τζαλαμπήρας(61’ Τζήμουλας), Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι(70’ Χριστοδούλου Ρ.).

Απόλλων Λάρισας(Νίκος Αργυρούλης): Ρεσίτης, Σάλα, Ραμπέλι, Εμμανουήλ, Πρίφτης(65’ Μαρούδης), Σούλι, Παπαδάμου, Αντωνόπουλος, Βακαλάς(46’ Τασιόπουλος), Τσακμακίδης, Παππάς.