Βαθμολογία

Κέρδισε δίκαια ο Αχιλλέας

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πλέον έφτασαν τους 50 βαθμούς, ενώ το Καλοχώρι συνέχισε να βρίσκεται σε περιπέτειες και θέλει βαθμούς τις επόμενες αγωνιστικές για να σιγουρέψει την παραμονή του.

Ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ στο 15’ όταν ο Λυμπέρης βρήκε με πάσα τον Γκατζόγια κι αυτός έκανε το 1-0. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν, όταν ο Σπυρόπουλος βρήκε τον Σαμπάνη κι αυτός με σουτ έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας παράλληλα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Φαρσάλων μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν στο 49’ Μαργαριτόπουλος μετά από πάσα του Γκατζόγια έκανε το 2-1.  Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 59’ ο Θεοχάρης μετά από πάσα του Λυμπέρη.

Τέλος, το Καλοχώρι έχασε ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Λιούσκα και Σαμπάνη, που δεν κατάφεραν από τετ α τετ να σκοράρουν.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσιανάκας, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μακρής, Πατσιούρας(80’ Δημακόπουλος), Μαργαριτόπουλος, Λυμπέρης, Γκατζόγιας, Θεοχάρης, Παλαμίδας(60’ Τσιούλης).

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Μάρκου Β., Σαΐτης, Καραΐσκος, Έξαρχος, Καπετάνι, Χατζηγιάννης(73’ Μούμος), Σπυρόπουλος, Λιούσκας, Σαμπάνης, Μάρκου Κ.